u mnie jest 130 tys przebiegu i tak wlasnie wyje i najlepsze jest to ze dzisiaj bylem u mechanika na wymianie paskow i powiedzialem mechanikowi zeby osluchal i powiedzial co moze byc powiedzial ze to normalne hehe nie wiem co jest grane ale wpienia mnie to wycie na maxa czekam na kogos innego odp moze ktos bedzie wiedzial fakt jest jeden ze to wycie slychac tylko na niskich obrotach moze faktycznie olej nie wiem? ale za tydz jade na zmiane olejow wiec zobaczymy czy bedzie tak samo pozdro
Jak wyciągnąć przycisk otwierania wlewu paliwa?
Zwiń
X
-
Jak wyciągnąć przycisk otwierania wlewu paliwa?
Witam,
Chciałem przełożyc przycisk otwierania wlewu paliwa obok tego do włączania podgrzewania tylnej szyby - tak żeby były obok siebie. Rozebrałem kawałek konsoli środkowej
ale nie wiem jak dalej go wyciągnąć a nie chciałbym nic połamać.
Wie ktoś jak to zrobić bez strat?Załączone pliki
-
-
a na tych wewnetrznych okienkach były zaślepki czy inne włączniki :?:
na bokach włącznika są zatrzaski, które trzeba lekko wcisnąć aby wyjąć włącznik.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
W wewnętrznych okienkach były zaślepki. Chce je dać z prawej strony i przykręcić do tych zaślepek uchwyt na gruche od CB.
Kurcze nie widze tylko tych zatrzasków na bokach o których piszesz.... Na zaślepkach były a na przełącznikach nie ma, lekkie popchnięcie też nic nie daje coś je trzyma.
Komentarz
-
-
przez te okienka przykukaj na włącznik, musza być na bokach takie listki, które się rozprężają po wciśnięciu włącznika.
a czy wizualnie nie będzie Ci przeszkadzać widok tych włączników, bo zaślepki to walcowe wybrzuszenie mają na całej powierzchni a włącznik ogrzewania szyby i otywierania klapki zewnętrzne krawędzie mają zaokrąglone :?:
a może ktoś przykleił ten włącznik, bo się ułamały te zatrzaski :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
nie będzie pasował od kopa w otwór obok podgrzewania szyby. w otworach są podcięcia, specjalnie po to, żeby laik nie mógł włożyć inaczej niż fabryka dała. więc obok tego , że szlag trafia kompozycje , jak nazwał to iksik, to ja dodam od siebie: pilniczek iglak i jazda z dopasowaniem podcięć.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
macherstudio, żeby wyciągnąć te zaślepki nie musisz rozbierać konsoli, wystarczy dobrze czymś podważyć tak żeby ich nie porysować. A ściągnięcie tego plastiku dookoła konsoli to moment, podważasz na dole (nad popielniczka) i pomału odciągasz od dołu do góry - nic nie trzeba rozkręcać - same zatrzaski tam są.o1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień
Komentarz
-
-
No sprytnie sprytnie Ci to wyszło. Adam Słodowy byłby z Ciebie dumny
Mam dość kontrowersyjne pytanie - czy możliwe jest podpięcie wyłącznika ASR w miejsce zaślepki, tak aby był po prostu podświetlany jak wlew i ogrzewanie ? Uprzedzam nie chodzi mi o montowanie systemu ASR
Dzięki za wyrozumiałość:
*specjalista od pokręconych pomysłów
Komentarz
-
-
macherstudio, jak najbardziej- wkładasz przycisk, tylko wcześniej musisz sobie znaleźć, na którym z pinów jest podświetlanie. , na którym masa podświetlania. podciągasz do tych pinów odpowiednio masę i plus po włączeniu świateł i działa.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
Komentarz